Εκατομμύρια στρατηγικές σχεδιάζονται ετησίως σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες μόνο επιτυγχάνουν: 

αυτές που υλοποιούνται από τους κατάλληλους ανθρώπους!

 

 

Μιχαήλ Σερασκέρης, Executive Search Partner

 

Ο Μιχαήλ, σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Νοσοκομείων και Νομική. Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007. 

 

Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ioannou & Paraskevaides, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources S.A.

 

Δίδαξε Διοίκηση Νοσοκομείων και ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία.

 

Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης  Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 700 επιστημονικά άρθρα. Συγγραφέας του βιβλίου ‘Κερδίστε την Μάχη των Προσλήψεων.

Ασχολείται εκτεταμένα με έργα αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων.

Νίκος Δημελλάς, Managing Partner HR Services

 

Ο Νίκος έχει 29 χρόνια εμπειρίας στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Από το 2000 μέχρι το 2011 ήταν ο Group HR Director του Ομίλου της Frigoglass, του παγκόσμιου ηγέτη στην επαγγελματική ψύξη και στα υλικά συσκευασίας των εμφιαλωμένων ποτών, με εργοστάσια και γραφεία πωλήσεων σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Η.Π.Α., Ινδία, Κίνα, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Ην. Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία, Κένυα, Ν. Αφρική.

 

Μέχρι το 2015 ήταν Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola HBC AG, με ευθύνη για 11 χώρες στην Ευρώπη και το σύνολο των Εργασιακών και Συνδικαλιστικών σχέσεων του Ομίλου.

 

Ο Νίκος έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν, Βέλγιο.