Δελτίο Τύπου 2 Ιουνίου 2016

Καταχώρηση 2016/06/04

Υποδεχθήκαμε εχθές και συνεχίζουμε σήμερα (2 Ιουνίου 2016), ειδικευμένους Ιατρούς για εργασία στη Γαλλία σε οργανωμένες και μοναδικές συνεντεύξεις κάθε υποψηφίου ιατρού με 3 Γάλλους συναδέλφους του στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park στην Αθήνα.

Έτσι προσφέρουμε την ευκαιρία να απολαύσει ο κάθε επιστήμονας τη δική του ατομική συνεδρία, λαμβάνοντας πλήρη πληροφόρηση, ενώ η επικοινωνία μας δεν σταματά αλλά θα συνεχίζεται τους επόμενους μήνες.

Δεσμευόμαστε ότι πάντα θα προσφέρουμε διακεκριμένες υπηρεσίες που θα εξασφαλίζουν την επιτυχία, ενώ θα μας διακρίνουν η πρωτοπορία και η καινοτομία, με σεβασμό στους Έλληνες υποψηφίους μας.

Δεν ήταν άλλη μια έκθεση, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για σταδιοδρομία σε συγκεκριμένες θέσεις που προσφέρονται. Στους 60 υποψήφιους ιατρούς και οδοντιάτρους που μας επισκέπτονται διαγωνιζόμενοι για μία ευκαιρία επιστημονικής σταδιοδρομίας και εξέλιξης, ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Λόγω της προσέλευσης αυτής, αντί του Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί,οι επόμενες συναντήσεις θα γίνουν στις αρχές Ιουλίου.

 

 

 

 

 

 

 

HRStrategy company on FacebookHRStrategy company on Facebook

 Hrstrategy Human Resources Facebook 

  

 HRStrategy company on TwitterHRStrategy company on Twitter

 Hrstrategy Human Resources Twitter

 

 

 

 

HRStrategy company on LinkedinHRStrategy company on Linkedin

Hrstrategy Human Resources Linkedin

 

© 2020 Hrstrategy Human Resources, All rights reserved

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-131765527-1