Αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας!

  

 

 

 

 

Η Hrstrategy είναι  μια εταιρεία αξιολόγησης στελεχών, επαγγελματιών και επιστημόνων που ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια.

Με  έμπειρους και υψηλής εξειδίκευσης υπαλλήλους και επιστημονικούς συνεργάτες, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες αναζήτησης  προσωπικού  και συμβουλευτικής ανθρωπίνων πόρων .

Στην Hrstrategy αναζητούμε και αξιολογούμε στελέχη και επαγγελματίες για  κορυφαίες εταιρείες  στην Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Ωκεανία, οι οποίοι  ανταποκρίνονται πλήρως στους στόχους και την κουλτούρα των πελατών μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

Ειδικευόμαστε σε: 

Κλάδοι που εξυπηρετούμε:  

Image Gallery

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

 

 

 

Η Αποστολή μας :

 

Πελάτες: 

 

Να είμαστε έμπιστοι και αφοσιωμένοι συνεργάτες προσφέροντας λύσεις που προσθέτουν αξία  μέσω  της επαγγελματικότητας και  ακεραιότητας των υπηρεσιών μας.

 

Υποψήφιοι:

 

Να ενθαρρύνουμε και να σεβόμαστε τους στόχους και τις ανάγκες των υποψηφίων μας, βοηθώντας και συμβάλλοντας στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

 

Οι Στόχοι μας:  

 

- Να αναγνωριζόμαστε διεθνώς για τις υπηρεσίες μας προσθέτοντας αξία στους  πελάτες μας.
- Να επιδιώκουμε πάντα την αξιοκρατία, την υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.
-  Να αντιμετωπίζουμε όλους τους υποψήφιους με σεβασμό, ως ξεχωριστές προσωπικότητες
- Να σκεφτόμαστε παγκόσμια και να λειτουργούμε σε τοπικό επίπεδο.
- Να φερόμαστε στους πελάτες μας με διαφάνεια, εντιμότητα και υπευθυνότητα
- Να σκεφτόμαστε σήμερα ... για το μέλλον! 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

 

 

 Μιχαήλ ΣερασκέρηςManaging Partner Executive search

 

Ο Μιχαήλ, σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Michael Seraskeris HRStrategy,
Μιχαήλ Σερασκέρης HRStrategyΝοσοκομείων και Νομική. Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007. 

Δίδαξε Διοίκηση Νοσοκομείων και ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία.

Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης  Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 700 επιστημονικά άρθρα. Συγγραφέας του βιβλίου ‘Κερδίστε την Μάχη των Προσλήψεων΄

Ασχολείται εκτεταμένα με έργα αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων.

 

 

 

 

 

Μαριλέττα ΠαναγούληJunior HR Consultant

 

Η Μαριλέττα συνεργάζεται με την εταιρία από το 2018 ως Human Resources Junior Consultant. Έχει 5 χρόνια επαγγελματικής προϋπηρεσίας ασκώντας την συμβουλευτική ανθρωπίνων πόρων σε εμπορικές εταιρίες. Σπούδασε Κοινωνική ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών της Αθήνας.

Η Μαριλέττα απασχολείται ενεργά στην εκπόνηση προγραμμάτων και υπηρεσιών διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού για λογαριασμό των πελατών της εταιρίας, συμβάλλοντας γα λογαριασμό των πελατών μας στην υποστήριξη των στελεχών για την επιτυχή εφαρμογή των προγραμμάτων αυτών.

Εξειδικεύεται στην αναζήτηση και αξιολόγηση στελεχών και εργαζομένων για θέσεις τομέων εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων, marketing, εφοδιαστικής αλυσίδας και διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού.

Νίκος Δημελλάς, Managing Partner HR Services

 

 Ο Νίκος έχει 25 χρόνια εμπειρία στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Από το 2000 μέχρι το 2011 ήταν ο Group HR Director του Ομίλου της Frigoglass, του παγκόσμιου ηγέτη στην επαγγελματική ψύξη και στα υλικά συσκευασίας των εμφιαλωμένων ποτών, με εργοστάσια και γραφεία πωλήσεων σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Η.Π.Α., Ινδία, Κίνα, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Ην. Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία, Κένυα, Ν. Αφρική.

Μέχρι το 2015 ήταν Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola HBC AG, με ευθύνη για 11 χώρες στην Ευρώπη και το σύνολο των Εργασιακών και Συνδικαλιστικών σχέσεων του Ομίλου.

Ο Νίκος έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στη Ευρώπη και τις Η.Π.Α. και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν, Βέλγιο. 

 

 

 

 

Ελένη Φιλιππή, Senior HR Consultant 

 

Η Ελένη έχει συμπληρώσει 23 χρόνια επαγγελματικής προϋπηρεσίας σε μεσαίες και,  μεγάλες και πολυεθνικές εταιρίες, διατηρώντας θέσεις ευθύνης και διεύθυνσης του τμήματος διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού.

Η Ελένη είναι πιστοποιημένη Life & Business Coach, Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπαιδεύτρια ενηλίκων επαγγελματιών, συνεργαζόμενη με επιχειρηματίες, στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ομάδες εργαζομένων αλλά και ιδιαίτερα γυναικείες ομάδες για την ανάπτυξη των ατομικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων κάθε ομάδας. Στόχος των προγραμμάτων τα οποία εκπονεί και διδάσκει είναι η εργασιακή και επαγγελματική επιτυχία των συμμετεχόντων μέσα από εξειδικευμένες παρεμβάσεις που οδηγούν στην βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οργανωσιακή Ψυχολογία και ειδικεύθηκε στην Γνωσιακή και Συμπεριφορική Θεραπεία, εξασκώντας επίσης την ειδίκευση του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού. 

Η Ελένη έχει ιδρύσει την εκπαιδευτική πλατφόρμα www.mumsnetworking.gr αποσκοπώντας να βοηθήσει μητέρες που έχουν διακόψει την εργασιακή τους απασχόληση να επανέλθουν ενεργά στον εργασιακό στίβο.

 

 

Οι πελάτες μας λειτουργούν σε 30 χώρες, 4 ηπείρων:

 

 

Κατάλογος χωρών:

ΕΥΡΩΠΗ

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο.                        

ΑΣΙΑ

Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν.

ΑΦΡΙΚΗ

Αίγυπτος, Γκαμπόν, Γκάνα, Νιγηρία  

ΩΚΕΑΝΙΑ

Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-131765527-1