Στον Όμιλο ΔΑΚΟΥ η κ. Νεκταρία Μανωλά

Καταχώρηση 2020/05/01

Καθήκοντα Marketing & Communications Director έχει αναλάβει, στον Όμιλο ΔΑΚΟΥ (Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ) η κ. Νεκταρία Μανωλά

Ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία Mars Hellas (πρώην ΤΡΟΦΕΚΛΕΚΤ ΑΕ) όπου και διετέλεσε Διευθύντρια Marketing για όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της εταιρείας, στην Ελλάδα και στην Νότια Ευρώπη, Διευθύντρια Πωλήσεων στο κανάλι Impulse και Grocery και ως acting Γενική Διευθύντρια για το Ελληνικό Unit.  Στη συνέχεια εργάστηκε στη Resoul Hellas SA στον ρόλο της Εμπορικής διευθύντριας, υπεύθυνη για το  Marketing, Trade Marketing, και Πωλήσεις, αλλά και με διευρυμένες αρμοδιότητες έχοντας την ηγεσία διαφόρων τμημάτων, όπως του Logistics, Business and Financial Planning, HR κλπ.

Η κα Μανωλά είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Cass Business School, London, UK και του Leadership Management Certificate από το IMD, Lausanne Switzerland.

Ο Όμιλος ΔΑΚΟΥ, με την Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και την Αλευροβιομηχανία ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ, με παρουσία 145 χρόνων στα επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας και πάθος για την καινοτομία και την ποιότητα, είναι ένα δυναμικό, πρωτοπόρο και με όραμα επιχειρηματικό σχήμα, με αξιοσημείωτη παρουσία σε πάνω από 30 χώρες του κόσμου και με τελευταίας τεχνολογίας εργοστασιακό εξοπλισμό, που το κάνει να συγκαταλέγεται στα πιο προηγμένα της Ευρώπης. Ανήκει εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του Παναγιώτη Δάκου, και πλέον στο τιμόνι του Ομίλου βρίσκεται η 4η γενιά, οι κκ Κατερίνα και Αθανασία Δάκου. (www.heliospasta.gr)

 

 

 

HRStrategy company on FacebookHRStrategy company on Facebook

 Hrstrategy Human Resources Facebook 

  

 HRStrategy company on TwitterHRStrategy company on Twitter

 Hrstrategy Human Resources Twitter

 

 

 

 

HRStrategy company on LinkedinHRStrategy company on Linkedin

Hrstrategy Human Resources Linkedin

 

© 2021 Hrstrategy Human Resources, All rights reserved

Member of the Global Executive Search Network

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-131765527-1