Εξειδικευμένες αναζητήσεις

 

Η Hrstrategy έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην αναζήτηση και αξιολόγηση  υψηλού επιπέδου  εξειδικευμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα ή άλλες χώρες.

Εχουμε διαμορφώσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  με σκοπό την εύρεση και αξιολόγηση έμπειρων  και φιλόδοξων επιστημόνων.

Η ομάδα στελεχών μας αναζητεί τους εξειδικευμένους υποψήφιους σε περισσότερες  από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

 

  

Αναζήτηση και Αξιολόγηση Ιατρών

 

Συνεργαζόμαστε  με μεγάλους οργανισμούς στον τομέα της υγείας στην Μεγάλη Βρετανία Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία , Λουξεμβούργο, Ελβετία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ολλανδία , Βέλγιο, Ντουμπάι, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Κύπρος.  Κάθε χρόνο προσλαμβάνουμε  150 ιατρικούς  συμβούλους και ειδικούς στον τομέα της οργάνωσης των υπηρεσιών υγείας.   

Οι πελάτες μας είναι διακεκριμένοι εργοδότες  που προσφέρουν εξαιρετικές  επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα της ιατρικής, σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες.

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

 

Αναζήτηση και Αξιολόγηση Μηχανικών

 

Εχουμε πελάτες από 20 χώρες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην βιομηχανική παραγωγή και στον  κατασκευαστικό κλάδο,  προσφέροντας  πολλές ευκαιρίες για εργασία και διεθνή καριέρα σε Μηχανικούς, καθώς και σε άλλες τεχνικές ειδικότητες. 

Κάθε χρόνο προσλαμβάνουμε για λογαριασμό των πελατών μας πάνω από 100 μηχανικούς για εργασία κυρίως σε χώρες της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής.

 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-131765527-1