Εκατομμύρια στρατηγικές σχεδιάζονται ετησίως, δεκάδες χιλιάδες μόνο επιτυγχάνουν: αυτές που υλοποιούνται από τους κατάλληλους ανθρώπους! 

 


  

Έργα Ελλήνων: Μιχαήλ Παπαφακλής

Καταχώρηση 2016/06/15

Ειδικός στην τρισδιάστατη δυναμική της ροής του αίματος

 

Ο Μιχαήλ Παπαφακλής είναι εξειδικευμένος ιατρός στις επεμβατικές και μη επεμβατικές τρισδιάστατες απεικονίσεις των στεφανιαίων αρτηριών και στην αιμοδυναμική και ερευνητικός συνεργάτης στο Harvard-MIT Division of Health Sciences στο ΜΙΤ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων. Το 2008 τελείωσε το διδακτορικό του με τίτλο «Τρισδιάστατη απεικόνιση αγγείων και αιματικής ροής», έχοντας λάβει πληθώρα διακρίσεων.

Το 2009 εργάστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείων Αθηνών και από το Νοέμβριο 2009 και για τρία χρόνια ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής στο νοσοκομείο Brigham and Women’s στην ομάδα του Γιώργου Μπεχράκη στη Βοστόνη.

Από το Σεπτέμβριο του 2011 έως και σήμερα είναι ερευνητικός συνεργάτης στο Harvard-MIT Division of Health Sciences στο ΜΙΤ, καθώς και Καρδιολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Παπαφακλής έχει επίσης εργαστεί ως Παθολόγος, Καρδιολόγος και ως ερευνητής στο Interventional Department of the Thoraxcenter, Erasmus MC στην Ολλανδία, όπου συμμετείχε κυρίως σε κλινικές μελέτες ασθενών που εμφανίζουν οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Έλαβε το βραβείο Travel Award από το ESC Council on Basic Cardiovascular Science το 2010 και το 2012, το Young Investigator Award in Coronary Pathophysiology and Microcirculation από τη European Society of Cardiology το 2011 και την ίδια χρονιά έλαβε και το Postgraduate Research Award από τη Hellenic Medical Society of New York.

Το 2013 έλαβε διάκριση για την Έρευνα στην Καρδιολογία και Ογκολογία από την Ακαδημία Αθηνών και το 2014 το βραβείο Πρωτότυπης Έρευνας από Νέο Καρδιολόγο από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

 

Για να δείτε την πρωτότυπη δημοσίευση μπορείτε να πατήσετε εδώ

 

 

 

 

 

 

 


 

Γρήγορη αναζήτηση:

 

Οι κυριότερες αγγελίες Νοεμβρίου 2017:

 

Ιατροί στη Γερμανία                    Ιατροί στη Σουηδία                  Ιατροί στη Νορβηγία            Ιατροί στη Δανία                    Οδοντίατροι στη Γαλλία

Περισσότερα: κλικ εδώ               Περισσότερα: κλικ εδώ            Περισσότερα: κλικ εδώ         Περισσότερα: κλικ εδώ        Περισσότερα: κλικ εδώ

 

Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί            Μηχανολόγοι Μηχανικοί        Proto Support Engineer      Υπεύθυνος πωλήσεων 

στην Ολλανδία                              στην Ολλανδία                           στην Ολλανδία                    κλάδου κρουαζιέρας

Περισσότερα: κλικ εδώ                Περισσότερα: κλικ εδώ             Περισσότερα: κλικ εδώ      Περισσότερα: κλικ εδώ

 

15 Οδηγοί στη Γερμανία              Νοσηλεύτριες στη Βρετανία   Πωλητές Χημικών                Account Manager

 (Βερολίνο)                                                                                            Καθαρισμού                         Ξενοδοχειακού κλάδου

Περισσότερα: κλικ εδώ                Περισσότερα: κλικ εδώ             Περισσότερα: κλικ εδώ       Περισσότερα: κλικ εδώ     

 

Δείτε όλες τις αγγελίες εδώ

 


Αποκτήστε δωρεάν τον Οδηγό Συνέντευξης Υποψηφίων κατεβάζοντας το κείμενο στον υπολογιστή σας πατώντας εδώ

 

 Βρείτε ένα υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος πατώντας εδώ

 


 

  

           

         

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-60179004-1