Εργασία στη Γερμανία

Καταχώρηση 2019/04/01

Η Γερμανία είναι μια μεγάλη επιλογή για τους Έλληνες που αναζητούν ώθηση στην καριέρα τους!

Περισσότερα

Εργασία στην Αυστρία

Καταχώρηση 2019/04/01

Οδηγίες για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος στην Αυστρία

Περισσότερα

Εργασία στη Γαλλία

Καταχώρηση 2019/04/01

Για να εργαστείς γενικότερα στη Γαλλία, θα πρέπει να έχεις μια γενική εικόνα του τι απαιτείται. Έτσι, τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν αποφασίσεις να εργαστείς στην Γαλλία είναι τα εξής: Εφόσον είσαι Ευρωπαίος πολίτης, δε χρειάζεσαι βίζα ούτε κάποια άδεια εργασίας. Kατά την μετοίκησή σου, δεν χρειάζεται να εγγραφείς στο ∆ημοτολόγιο του ∆ήμου στον οποίο θα διαμείνεις.

Περισσότερα

Εργασία στην Ελβετία

Καταχώρηση 2019/04/01

Κάθε ευρωπαίος πολίτης που επιθυμεί να εργαστεί στην Ελβετία χρειάζεται τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία:

Περισσότερα

Εργασία στη Δανία

Καταχώρηση 2019/04/01
Ως πολίτης χώρας της ΕΕ/ΕΟΧ, μπορείτε να διαμείνετε ελεύθερα στη Δανία για διάστημα άνω των 3 μηνών. Εάν διαμείνετε στη Δανία για διάστημα μεγαλύτερο των 3 μηνών, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για βεβαίωση εγγραφής ευρωπαίου πολίτη. Εάν αναζητείτε εργασία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Δανία, μπορείτε να διαμείνετε έως και 6 μήνες χωρίς να απαιτείται αίτηση για βεβαίωση εγγραφής Ευρωπαίου πολίτη.
Περισσότερα

Εργασία στη Σουηδία

Καταχώρηση 2019/04/01

Σε μια εποχή όπου η εργασία στην Ελλάδα αποτελεί μύθο ή άθλο, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες φεύγουν ή σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό για εργασία. Στη μακρινή Σουηδία τα ποσοστά ανεργίας παραμένουν χαμηλά, στο 8,2%, και μαζί με τη σταθερή οικονομική της ανάπτυξη είναι μόλις δύο από τους πολλούς λόγους όπου η αναζήτηση εργασίας στη Σουηδία είναι στις πρώτες επιλογές στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Εργασία στη Νορβηγία

Καταχώρηση 2019/04/01

Ποιοι είναι οι κλάδοι με τη μεγαλύτερη προσφορά κενών θέσεων στη Νορβηγία;

Περισσότερα

Εργασία στην Ολλανδία

Καταχώρηση 2019/04/01

Στο παρόν αναφέρεται τι πρέπει να κάνετε από τη στιγμή που θα είστε στην Ολλανδία. Ποια θα είναι τα δικαιώματά σας και ποιες οι υποχρεώσεις σας ως υπάλληλος ή ως ελεύθερος επαγγελματίας. Επιπλέον ποιους κανόνες και ποιες συνήθειες θα αντιμετωπίσετε όταν κατοικείτε στην Ολλανδία.

Περισσότερα

Εργασία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Καταχώρηση 2019/04/01

Τα Η.Α.Ε. είναι Ομοσπονδία επτά Εμιράτων (Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Umm Al Qwain, Fujairah), καθένα από τα οποία έχει την δική του τοπική Κυβέρνηση, που λειτουργεί υπό τις οδηγίες του αντίστοιχου Ηγεμόνα. Σε Ομοσπονδιακό επίπεδο λειτουργεί η κεντρική Κυβέρνηση της χώρας, τα μέλη της οποίας προέρχονται κατά πληθυσμιακή αναλογία από όλα τα Εμιράτα.

Περισσότερα

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-131765527-1