Εκατομμύρια στρατηγικές σχεδιάζονται ετησίως σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες μόνο επιτυγχάνουν: 

αυτές που υλοποιούνται από τους κατάλληλους ανθρώπους!

 

 

Συμβουλές διεθνούς σταδιοδρομίας

Η Hrstrategy Human Resources σε συνεργασία με την Study-In-UK ενώνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να παρέχουμε από κοινού συμβουλές για την φοίτηση όσο και την εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Αποστολή μας είναι η παροχή πιστοποιημένων, ασφαλών και αμερόληπτων συμβουλών για τις σπουδές, τη φοιτητική ζωή και την επαγγελματική αποκατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να βοηθήσουμε τους υποψήφιους φοιτητές να επιλέξουν τις σπουδές που πραγματικά τους ταιριάζουν!

 

Οι συμβουλές που παρέχουμε σε οργανωμένες συνεδρίες έχουν ως αντικείμενα:

Επιλογή Πανεπιστημίου: Παρέχοντας συμβουλές σε υποψηφίους φοιτητές και γονείς για τις σπουδές σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Συμπλήρωση Αιτήσεων: Παρέχοντας βοήθεια για να συμπληρωθούν σωστά οι αιτήσεις φοίτησης είτε απευθείας, είτε μέσω UCAS.

Διευθέτηση Αιτήσεων: Αναλαμβάνουμε την διαδικασία κατάθεσης φακέλου και αίτησης φοιτητικού δάνειου για εσάς.

Συμβουλές Επιλογών πεδίων Σπουδών: Βοηθάμε τους φοιτητές να διαχειριστούν σωστά τις προσφορές που θα τους γίνουν.

Εγγύηση Θέσης: Βρίσκουμε εγγυημένα για τους φοιτητές τις καλύτερες θέσεις σε Βρετανικά Πανεπιστήμιο ανάλογα με τα προσόντα τους.

 

Η εμπειρία μας

Η Hrstrategy Human Resources από το 1994 ειδικεύεται στην αναζήτηση και αξιολόγηση στελεχών για τις επιχειρήσεις κυρίως της Ευρώπης ενώ η Study-In-UK από το 2003 έχει αναπτύξει ένα μοναδικό δίκτυο συνεργασιών με πλήθος πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας. Επί σειρά ετών Παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη, πριν / κατά την διάρκεια / όσο και μετά τις σπουδές.

Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και την σχέση μας με τον φοιτητή, κατανοούμε τις ανάγκες του καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ώστε να ανταποκρινόμαστε πάντα με υπευθυνότητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα στο info@hrstrategy.gr ή καλέστε στο 210 61 34 892