Εκατομμύρια στρατηγικές σχεδιάζονται ετησίως σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες μόνο επιτυγχάνουν: 

αυτές που υλοποιούνται από τους κατάλληλους ανθρώπους!

 

 

Νίκος Δημελλάς, Managing Partner

 

Ο Νίκος έχει 31 χρόνια εμπειρίας στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Από το 2000 μέχρι το 2011 ήταν ο Group HR Director του Ομίλου της Frigoglass, του παγκόσμιου ηγέτη στην επαγγελματική ψύξη και στα υλικά συσκευασίας των εμφιαλωμένων ποτών, με εργοστάσια και γραφεία πωλήσεων σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Ρωσία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Η.Π.Α., Ινδία, Κίνα, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Ην. Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία, Κένυα, Ν. Αφρική.

 

Μέχρι το 2015 ήταν Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola HBC AG, με ευθύνη για 11 χώρες στην Ευρώπη και το σύνολο των Εργασιακών και Συνδικαλιστικών σχέσεων του Ομίλου.

 

Ο Νίκος έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α. και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν, Βέλγιο.

Μιχαήλ Σερασκέρης, Partner

 

Ο Μιχαήλ, σπούδασε Οικονομία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπινου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.

 

Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία, αθρογραφώντας από το 2004 έως σήμερα σε έγκριτες εφημερίδες και επιστημονικές εκδόσεις.

 

Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης  Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα. Συγγραφέας του βιβλίου 400 σελίδων "Κερδίστε την Μάχη των Προσλήψεων" από τις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ, τη μονογραφίας 120 σελίδων με τίτλο "Εισαγωγή μεθόδων Ανταγωνισμού στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας", Εγχειριδίου κωδικοποίησης Εργατικής νομοθεσίας 150 σελίδων για επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού.

 

(Σε αναστολή καθηκόντων από 1/1/2022 λόγω ανάληψης θέσης Διοικητή στο Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας)

Ιωάννης Σερασκέρης, Partner


Ο Ιωάννης σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός με ειδίκευση στην Ενέργεια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και απέκτησε τίτλο Mphil in Energy Systems από το Πανεπιστήμιο του Cambridge (UK).


Διετέλεσε ασκούμενος Μηχανολόγος Μηχανικός σε εταιρία βελτίωσης απόδοσης κινητήρων αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ από το 2016 συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος επιλογής και αξιολόγησης Μηχανικών, Ιατρών και στελεχών Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά.


Από τον Ιούλιο του 2021 αναλαμβάνει το ρόλο του Senior Partner συμμετέχοντας σε projects αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων στον τομέα της Ενέργειας και της Εφοδιαστικής αλυσίδας